Wijnproeverijen.

 

Bij De Purperen Hemel organiseren we de volgende 2 proeverijen;

1.Proeverij De Hemelse Teug.
Tijdens deze proeverij worden 12 verschillende rode wijnen, witte wijnen en ros's uit het assortiment van De Purperen Hemel geproefd.

Wanneer u het leuk vindt, beginnen we eerst met een rondleiding door de wijngaard.

De wijnen die wij voor deze proeverij hebben geselecteerd zijn afkomstig uit veelal kleinere wijngaarden in Frankrijk en Duitsland en zijn van prachtige klinkklare kwaliteit. Tijdens de proeverij doorlopen we een mooie breede variatie in smaak, waarbij de wijnen u uitdagen goed te proeven.

Voor deze proeverij kan u al met 2 personen terecht, maar onze grens ligt bij maximaal 8 personen.

De proeverij duurt ongeveer 1,5 a 2 uur, de aanvang van de proeverij wordt in onderling overleg bepaald.

Proeverij De Hemelse Teug kost u 10,- p.p. Wanneer u tijdens de proeverij een bestelling plaatst krijgt u 5,- korting per bestelling.

Aanmelden voor de Hemelse Teug

 

2.Proeverij De Dreumelse Gok.
Bij deze proeverij wordt het nodige van de deelnemers verwacht.

Door iedere deelnemer wordt een fles wijn ingebracht van maximaal 7,-, aan te tonen middels een kassabon. Vervolgens worden de wijnen blind geproefd en door de deelnemers wordt uiteindelijk een favoriet gekozen.

De proeverij kan eventueel worden uitgebreid met zelf meegebrachte gerechten of er kunnen gerechten worden verzorgd door De Purperen Hemel.

Natuurlijk is het mogelijk om de proeverij te beginnen met een uitleg over het telen van druiven en het maken van wijn. Aangevuld met een rondleiding door de wijngaard.

Een kleine test over de kennis van wijn zal de deelnemers op een andere wijze op de proef stellen.

Kortom de inhoud van de proeverij bepaald u grotendeels zelf. De ervaring leert dat deze proeverij een zeer ongedwongen sfeer heeft.

Het aantal deelnemers aan de proeverij is maximaal 8 personen. De proeverij duurt ongeveer 3 uur.  De aanvang van de proeverij wordt in onderling overleg bepaald.

De prijzen van deze proeverij beginnen bij 14,50 p.p.

Aanmelden voor De Dreumelse Gok.

.